Betingelser


Som abonnent på VIP Medlemskab tegner du et abonnement, der giver dig fuld adgang til VIP Sektionen på Pvideo.dk i bedste kvalitet, så du kan se lige så mange erotiske videoer du har lyst til - når som helst - i en given periode.

VIP Medlemskab udbydes af

Det betyder, at man når man indgår en aftale med Pvideo.dk, i praksis indgår den med firmaet ovenfor. Vi kan ligeledes kontaktes på e-mail adressen ovenfor.

Pvideo VIP Medlemskab priser og pakker:
(Alle priser er incl. moms.)

  • 5 kr. for 3 dages introduktion med fuld adgang. Medlemskabet forsætter som månedlig ved udgangen af perioden
  • 89 kr. pr. md. for løbende månedsabonnement med fuld adgang i 30 dage
  • 588 kr. pr. år for løbende årsabonnement med fuld adgang i 360 dage
Der oprettes et medlemskab, ved at gå til Bliv Medlem-siden. Her indtaster du din emailadresse og vælger medlemskabstype hvorefter der trykkes på knappen. En popup vil nu åbne, hvor der vælges betalingsform, hvorefter du indtaster dine kortoplysninger. Dit medlemskab er nu oprettet. Skulle der ske fejl i dine indtastninger, bedes du begynder forfra.

Alle abonnementstyper er opbygget således, at det automatisk fornyes, indtil du vælger at opsige det (se opsigelsesbetingelser nedenfor). Man kan ikke tegne et løbende abonnement, hvis man er under 18 år.

Dit abonnement er personligt og kan ikke overdrages til andre.

I henhold til lov træder abonnementet i kraft 14 dage fra modtagelsen af ordrebekræftelsen, medmindre man vælger, at abonnementet skal træde i kraft med det samme med den konsekvens, at fortrydelsesretten ophæves for den forbrugte del (se paragraf vedr. fortrydelsesret nedenfor).

Vi opbevarer ikke oplysningerne om din ordre på en måde, så du senere kan få en kopi af din ordrebekræftelse, husk derfor at gemme den, som du modtager på din e-mailadresse umiddelbart efter aftalen er indgået.

Betalingsformer:

Dankort og VISA-Dankort kan benyttes til alle transaktioner.

Bestilling af abonnement:

Når du har bestilt et abonnement, modtager du en e-mail med kvittering for dit abonnement. Denne kvittering er dit bevis for det aftalte og svarer til indholdet af den dokumentation, som vi opbevarer om den indgåede aftale. Vi kommunikerer altid på dansk.

Ændring af kortnummer :

Du kan til hver en tid opdatere dit kortnummer i tilfælde af at du fx har fået et nyt betalingskort, eller ønsker at benytte et andet.
Du kan opdatere dit kortnummer via "Opdater kortoplysninger" i brugermenuen når du er logget ind på Pvideo.dk

Ansvarsfraskrivelse:

Vi vil bestræbe sig på, at pvideo.dk og den tilhørende funktionalitet knyttet til abonnementer er tilgængelig på alle tidspunkter. Vi står imidlertid ikke til ansvar for tab der måtte opstå som følge af tekniske fejl, problemer med opkobling til internettet, behandling af data i forbindelse med betaling, eller tab påført på anden måde. Vi vil i tilfælde af længere tids nedetid eller væsentlig begrænset funktionalitet i længere tid forlænge abonnementsperioden tilsvarende, eller kompensere på anden lignende vis medmindre andet følger af dansk rets almindelige regler.

VIP Medlemskab Fortrydelsesret:

Til dit køb er knyttet en lovbestemt fortrydelsesret på 14 dage, fra du har modtaget ordrebekræftelse fra os.
Hvis du vælger at tage dit abonnement i brug inden de 14 dage er gået, bortfalder denne fortrydelsesret i henhold til Forbrugeraftaleloven.

Hvis du vil gøre brug af din fortrydelsesret, skal du inden udløbet af 14-dages fristen meddele os dette på emailadressen angivet nedenfor:
pvideohelp@gmail.com

VIP Medlemskab opsigelse af abonnement:

Du kan når som helst opsige dit abonnement inden udgangen af en periode og derved undgå fornyelse.

Du kan opsige dit abonnement via "Opsig Medlemskab " i brugermenuen når du er logget ind på Pvideo.dk

Persondatapolitik:

Der anvendes hverken logstatistik eller Cookies på pvideo.dk

For at du kan indgå en aftale med os via websitet skal du lade dig registrere med en gyldig emailadresse.

Vi benytter denne oplysning til at kunne levere varen til dig.

Dataansvarlig er bogholderiet.

Personoplysningerne registreres hos virksomhedens juridisk navn og opbevares i 5 år (5 år pga. krav fra bogføringsloven), hvorefter oplysningerne slettes.
Når der indsamles personoplysninger via vores website, sikrer vi, at det altid sker ved afgivelse af dit udtrykkelige samtykke, således at du er informeret om præcis, hvilke oplysninger der indsamles og hvorfor.

Vi opbevarer ikke kundeoplysninger krypteret.
Vi transmitterer ikke kundeoplysninger krypteret.
Oplysninger afgivet til pvideo.dk videregives eller sælges på ingen måde til tredjemand, og vi registrerer ingen personfølsomme oplysninger.
Som registreret hos pvideo.dk, har du altid ret til at gøre indsigelse mod registreringen. Du har også ret til indsigt i hvilke oplysninger, der er registreret om dig. Disse rettigheder har du efter persondataloven og henvendelse i forbindelse hermed rettes til

Reklamation:

Der er ikke – som for varer – fastsat særlige regler vedrørende en købers beføjelser, hvis en tjenesteydelse ikke lever op til det, der er aftalt.

Købelovens principper finder dog i vidt omfang anvendelse også ved vurderingen af tjenesteydelser. 

Såfremt du har en reklamation kontakt da venligst


Mest populære

European Sex Pa, Scene 1
Kategorier: Amatør, Blondiner, Blowjob, Gonzo, Gruppeknald, Rødhårede, Normal Sex
Medvirkende:


Asian Mouth Clu, Scene 1
Kategorier: Asiatere, Blowjob, Gonzo
Medvirkende: Taya Cruz


Fuck Me Good 3, Scene 1
Kategorier: Anal, Store Bryster, Brunetter, Gonzo, En-på-En
Medvirkende: Carmella Bing


European Sex Pa, Scene 2
Kategorier: Amatør, Blondiner, Blowjob, Gonzo, Gruppeknald, Rødhårede
Medvirkende:


Living Large, Scene 3
Kategorier: Store Bryster, Sorte, Gonzo, En-på-En, Normal Sex
Medvirkende: Chaka Titties